Davor Šuker izbacio novinare HRT-a s čartera za Island zbog dokumentarca Offside

Četvrtak, 14. studenog 2013. 00:22 Napisao/la  SC

Šuker je htio zaustaviti ili odgoditi prikazivanje dokumentarca za neko drugo vrijeme, svejedno. Na Prisavlju nisu imali razumijevanja za Šukera, dokumentarac je emitiran u utorak

Davor Šuker izbacio je novinare HRT-a s čartera za Island! Razlog? HRT je emitirao dokumentarac Offside nekoliko dana prije utakmice doigravanja protiv Islanda! Dokumentarac tematski obrađuje sudbine nogometaša osuđenih za namještanje utakmica, ali tema je bila malo šira o samog namještanja. Naime, film realno prikazuje stanje u našem nogometu, klubove bez novaca, čelnike koji svjesno varaju igrače, ne isplaćuju plaće i ne vraćaju dugove. 

Glavni akteri dokumentarca Marija Kovača su osuđeni bivši nogometaši Jasmin Agić i Mario Čižmek, kao sukomentatori pojavljuju se Zoran Čutura, Darijo Šimić, Mario Jurić, obojica kao predstavnici sindikata nogometaša, Marijo Stanić, Petar Skansi, novinar Aleksandar Holiga, glumac Hrvoje Kečkeš...

Šuker je htio zaustaviti ili odgoditi prikazivanje dokumentarca za neko drugo vrijeme, svejedno. Na Prisavlju nisu imali razumijevanja za Šukera, dokumentarac je emitiran u utorak! Tri dana prije prve utakmice protiv Islanda! Predsjednik je očito smatrao da HRT namjerno remeti atmosferu i dan prije leta s liste putnika izbacio novinare HRT-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.