DAVOR ŠUKER

Zlatko Dalić ima maksimalnu podršku

Četvrtak, 19. studenog 2020. 16:17 Napisao/la  SC

Žao mi je što su ga neki eksperti počeli načimati

Davor Šuker
Davor Šuker

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, zadovoljan je načinom na koji je Hrvatska odradila svoj nastup u Ligi nacija.

- Žao mi je što nismo izborili barem remi s Portugalom, jer su igrači to zaslužili svojim angažmanom i htijenjem, spletom nesretnih okolnosti izgubili smo u posljednjim trenucima utakmice, ali na kraju je ipak najbitnije da smo ostali u elitnoj skupini Lige nacija, što je vrlo važno. Zadržali smo visoke standarde, Hrvatska je i dalje dio elite i uživa ugled u svijetu, a to je velik doseg. Mnogi se ljudi usude komentirati Ligu nacija, a zapravo ne znaju njezinu svrhu. Znam samo da bi mnogi željeli biti u našoj poziciji, poručio je Davor Šuker u razgovoru za internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Predsjednik HNS-a potom je dao podršku izborniku Zlatku Daliću.

- Žao mi je što su ga neki eksperti počeli načimati, ali izbornik Zlato Dalić u svakom slučaju ima maksimalnu podršku i povjerenje članova Izvršnog odbora i mene osobno. Oni koji ga malo oštrije kritiziraju trebaju znati da Dalić u posljednje vrijeme nije imao tu komociju igrati takozvane male utakmice, on je od Svjetskog prvenstva u Rusiji na ovamo igrao utakmice s vrlo jakim protivnicima, a to je velika razlika. Uostalom, na dosta je utakmica, iz razno raznih razloga, bio suočen s izostancima standardnih prvotimaca. Uvjeren sam da je Dalić na dobrom putu i da će Hrvatska na Europskom prvenstvu opet biti jako dobro dobra, rekao je Davor Šuker.