DAVOR ŠUKER

Zlatko Dalić ima maksimalnu podršku

Četvrtak, 19. studenog 2020. 16:17 Napisao/la  SC

Žao mi je što su ga neki eksperti počeli načimati

Davor Šuker
Davor Šuker

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, zadovoljan je načinom na koji je Hrvatska odradila svoj nastup u Ligi nacija.

- Žao mi je što nismo izborili barem remi s Portugalom, jer su igrači to zaslužili svojim angažmanom i htijenjem, spletom nesretnih okolnosti izgubili smo u posljednjim trenucima utakmice, ali na kraju je ipak najbitnije da smo ostali u elitnoj skupini Lige nacija, što je vrlo važno. Zadržali smo visoke standarde, Hrvatska je i dalje dio elite i uživa ugled u svijetu, a to je velik doseg. Mnogi se ljudi usude komentirati Ligu nacija, a zapravo ne znaju njezinu svrhu. Znam samo da bi mnogi željeli biti u našoj poziciji, poručio je Davor Šuker u razgovoru za internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Predsjednik HNS-a potom je dao podršku izborniku Zlatku Daliću.

- Žao mi je što su ga neki eksperti počeli načimati, ali izbornik Zlato Dalić u svakom slučaju ima maksimalnu podršku i povjerenje članova Izvršnog odbora i mene osobno. Oni koji ga malo oštrije kritiziraju trebaju znati da Dalić u posljednje vrijeme nije imao tu komociju igrati takozvane male utakmice, on je od Svjetskog prvenstva u Rusiji na ovamo igrao utakmice s vrlo jakim protivnicima, a to je velika razlika. Uostalom, na dosta je utakmica, iz razno raznih razloga, bio suočen s izostancima standardnih prvotimaca. Uvjeren sam da je Dalić na dobrom putu i da će Hrvatska na Europskom prvenstvu opet biti jako dobro dobra, rekao je Davor Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.