Darijo Srna na udaru korisnika Twittera zbog slike na lažnom facebook profilu

Subota, 14. lipnja 2014. 16:01 Napisao/la  SC

Budući da i u opisu stoji da je neslužbena stranica jasno je da ona nema veze s kapetanom reprezentacije, ali to nije spriječilo da se vijest brzo proširi Twitterom

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, našao se na udaru kritika korisnika Twittera zbog slike koja se pojavila na neslužbenoj facebook stranici nakon poraza od Brazila. Slika pokazuje japanskog suca Yuichija Nishimure odnosno njegovu perspektivu da nije vidio dobro situaciju zbog stereotipa da Japanci imaju kose oči.

Budući da i u opisu stoji da je neslužbena stranica jasno je da ona nema veze s kapetanom reprezentacije, ali to nije spriječilo da se vijest brzo proširi Twitterom, te da se Srnu okarakterizira kao rasista kojega treba izbaciti sa Svjetskog prvenstva.

Isto tako vrlo brzo se proširila informacija da se radi o neslužbenom profilu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.