DANIJEL PRANJIĆ PRIZNAJE

Nisam mislio da ću više ikada zaigrati za Hrvatsku

Ponedjeljak, 11. studenog 2013. 17:25 Napisao/la  SC

Osjećam se kao da sam prvi put došao, imam malu tremu, kaže Pranjić

Danijel Pranjić ponovo u reprezentaciji! Izbornik Niko Kovač pozvao je Pranjića kao rješenje za lijevi bok, koji je bio deficitaran i u razdoblju Igora Štimca. Međutim, Štimac je otpisao Pranjića u rujnu 2012. godine.

- Niko Kovač me nazvao još u petak i pitao jesam li spreman jer je Strinić ozlijeđen, naravno, rekao sam da jesam. Iskreno, nisam mislio da ću više ikada zaigrati za Hrvatsku. Najbitnije je da se plasiramo na SP, a sve drugo što se događalo najradije bih zaboravio, kaže Pranjić, koji igra za Panathinaikos.

- Nisam još bio na SP-u, iskreno, ovom pozivu se nisam nadao, ali drago mi je da sam ponovno tu, osjećam se kao da sam prvi put došao, imam malu tremu. Stvarno se nisam dugo osjećao ovako, nadam se da će sve ispasti kako treba. Spreman sam za sve, imam dosta iskustva, nije mi strana uloga beka, ako izbornik tako odluči, neće biti problema, kaže Pranjić, koji je zadnji put igrao protiv Švicarske prije 15 mjeseci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.