TURČIN DIJELI PRAVDU

Cunejt Cakir sudi utakmicu Hrvatska - Srbija

Srijeda, 13. ožujka 2013. 15:00 Napisao/la  SC

Cakir je izbacio Manchester United iz Lige prvaka

Cunejt Cakir sudi kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije! Turski sudac nedavno je bio u žiži zanimanja nogometne javnosti zbog crvenog kartona koji je pokazao Naniju u utakmici Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida. Nanijevo isključenje odredilo je ishod utakmice, Real Madrid postigao je dva pogotka (Modrić, Ronaldo) s igračem više i eliminirao Manchester United. Do Nanijeva isključenja Manchester United je vodio 1:0 i igrao bolji nogomet.

Kontroverzna odluka izazvala je niz oprečnih stručnih analiza od kojih je mjerodavnu izrekao trener Real Madrida Joe Mourinho:

- Nani nije zaslužio crveni karton, kazao je Mourinho.

Alex Ferguson svašta je izgovorio na račun turskog suca, Cakira inače ne vole na Otoku od kada je olako isključio Johna Terryja u utakmici polufinala Lige prvaka protiv Barcelone. Turčin je osvjedočeno lak na potezanju kartona, što znaju igrači obiju reprezentacija koje 22. ožujka igraju u Zagrebu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.