OKUPLJANJE 16. SVIBNJA

Bilić objavio širi popis igrača za EURO-u

Četvrtak, 10. svibnja 2012. 12:41 Napisao/la  I. V.

Sammir se eventualno mogao očekivati na popisu da je izbornik nakon EURO-a odlučio ostati zasposlenik HNS-a

Slaven Bilić objavio je popis 27 igrača koji kandidiraju za nastup na EURO-u. Na popisu nema iznenađenja, niti ih može biti budući da Bilić raspolaže s definiranim fondom igrača. Izostavljanje Mladena Petrića i Ivana Klasnića bilo je očekivano budući da obojica polako gube vrhunski natjecateljski ritam.

{jb_blackbox-right}Bilićev popis
Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava, Blažević
Braniči: Ćorluka, Lovren, Šimunić, Vida, Vrsaljko, Strinić, Pranjić, Schildefeld, Buljat
Veznjaci: Modrić, Kranjčar, Rakitić, Vukojević, Dujmović, Srna, Perišić, Badelj, Iličević
Napadači:Mandžukić, Olić, Jelavić, Eduardo, Kalinić{/jb_blackbox-right}

Ni izostanak Sammira nije iznenađenje, barem ne sa stanovišta izbornika koji odlazi nakon EURO-a. Sammir se eventualno mogao očekivati na popisu da je izbornik nakon EURO-a odlučio ostati zasposlenik HNS-a iznad kojega su samo nebo i Zdravko Mamić, kojemu bi investicija u Sammira znatno više vrijedila da je maksimirski Brazilac na Bilićevu popisu.

Reprezentacija se 16. svibnja okuplja u Čatežu, poznatom hrvatskom kampu u Sloveniji. Ivica Olić i Danijel Pranjić dolaze nakon 19. svibnja i finala Lige prvaka. Bilić do 28. svibnja mora odrediti koji će igrači otpasti s popisa budući da na EURO vodi 23 igrača. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.