Hrvatska reprezentacija trenirala odmah po dolasku u Bad Tatzmannsdorf

Petak, 23. svibnja 2014. 17:16 Napisao/la  SC

Nekoliko stotina lokalnih stanovnika pozdravilo je igrače i mahalo hrvatskim trobojnicama, Niko Kovač dobio na dar starinsku loptu

Hrvatska nogometna reprezentacija obavila je prvi trening u Bad Tatzmannsdorfu u kojega je stigla u petak poslijepodne. Izbornik Niko Kovač izveo je reprezentativce na trening neposredno nakon što su dočekani u skladu s tradicijom, nekoliko stotina lokalnih stanovnika pozdravilo je igrače i mahalo hrvatskim trobojnicama. Budući da je trening bio otvoren za javnost, na trbinama se natisnulo mnoštvo.

Niko Kovač dobio je po dolasku na dar starinsku kožnu loptu i repliku “oldtajmerskih” kopački. Valjda da se prisjeti igračkih dana...

U Bad Tatzmannsdorf naši će reprezentativci boraviti tjedan, u Hrvatsku se vraćaju neposredno pred prijateljsku utakmicu protiv Malija u Osijeku.

- Imamo dobre i intenzivne veze s Bad Tatzmannsdorfom, stvorili smo prijateljski odnos s domaćinima i nije bilo teško odlučiti o ponovnom dolasku, makar je bilo i drugih mogućih odredišta. Ovdje je posebno, najbolji su uvjeti i sve su nam želje ispunjene. Nema što domaćini neće za nas napraviti, a to je igračima vrlo bitno. Prošao sam mnogo kao nogometaš i znam što ovdje imamo, kaže izbornik Niko Kovač.

Niko Kovač u Austriju je poveo 26 igrača, a u Bad Tazmanndorfu će im se naknadno priključiti Luka Modrić i Niko Kranjčar koji imaju klupske obveze u subotu. Modrić igra za Real u finalu Lige prvaka, a Kranjčar za QPR u borbi za plasman u Premijerligu.

Od ukupno 28 kandidata za Svjetsko prvenstvo otpast će petorica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.