Antonio Conte: Hrvatska je prepuna kvalitetnih igrača, Andreja Kramarića žele brojni talijanski klubovi!

Srijeda, 05. studenog 2014. 20:16 Napisao/la  SC

Utakmica protiv Hrvatske pokazat će koliko smo napredovali, bit će to pravi test naših vrijednosti, kazao je Conte

Antonio Conte nahvalio je Hrvatsku uoči utakmice protiv Italije. Izbornik reprezentacije poslužio se uobičajenom talijanskom retorikom: hvali protivnika koliko god možeš više i uspjeh je zajamčen bez obzira na rezultat!

- Iza nas je razočaravajući nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Uvjeren sam kako je momčad od tada napredovala, vjerujem da smo smanjili zaostatak za reprezentacijama kao što su Njemačka, Španjolska i Nizozemska. Naš glavni cilj je izboriti EP 2016., ali biti ravnopravan sa svima. Utakmica protiv Hrvatske pokazat će koliko smo napredovali, bit će to pravi test naših vrijednosti, kazao je Conte na novinarskoj konferenciji održanoj u Milanu.

Italija i Hrvatska igraju 16. studenog u Milanu:

- San Siro je talijanski nogometni hram i sretan sam što ćemo protiv tako jake reprezentacije igrati na tom stadionu. Hrvatska je prepuna kvalitetnih igrača koji igraju u vrhunskim klubovima. Primjerice, Mateo Kovačić dokazuje kako je odličan igrač bez obzira na svoje godine. Ili Andrej Kramarić kojeg povezuju s nizom talijanskih klubova, kaže Conte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.