ANDREJ KRAMARIĆ PORUČUJE

Svatko bi volio igrati protiv Italije no izbornik odlučuje

Četvrtak, 13. studenog 2014. 22:44 Napisao/la  SC

- Protiv Italije bi i bod bio dobar, iako smo navikli na pobjede. Dakle, idemo po tri boda, kaže Kramarić

Andrej Kramarić proteklih mjeseci pune mreže suparnika, napadač Rijeke najtraženiji je hrvatski nogometaš među klubovima, ali i u medijima. Pet golova protiv Lokomotive bili su dokaz da Andrej u ovom trenutku malo toga može napraviti krivo. Utakmica protiv Italije možda će biti nova prilika.

- Protiv Italije bi i bod bio dobar, iako smo navikli na pobjede. Dakle, idemo po tri boda. Moramo nametnuti svoj ritam, najavio je Andrej Kramarić.

-  Italija ima niz dobrih pojedinaca i treba obratiti pažnju na svakog od njih. Spremni smo na izazov. Svatko bi volio igrati protiv Italije, no na izborniku je da odabere taktiku i igrače, a na igračima da odigraju najbolje što mogu, rekao je napadač Rijeke.

Hrvatska je u srijedu pružila odličnu igru protiv Argentine unatoč činjenici da je praktički cijela prva postava ostala u Zagrebu. Zvuči možda malo ironično, ali činjenica da nije bio u sastavu protiv Argentine zapravo je priznanje napadaču Rijeke i potvrda da Niko KOvač ozbiljno računa na njega.

- I ja sam htio igrati protiv Messija i društva. Teško je reći da je rezultat sjajan, s obzirom na poraz, ali pokazali su odličnu igru. Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost, zaključio je Andrej Kramarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.