Andrej Kramarić postao prvi igrač Rijeke koji je zabio za reprezentaciju u službenoj utakmici

Utorak, 09. rujna 2014. 23:19 Napisao/la  SC

Prije Kramarića kao igrači kluba s Kantride zabijali Mladen Mladenović, Siniša Linič i današnji kapetan Dario Knežević, sva trojica u pripremnim ogledima

U svom drugom nastupu za hrvatsku reprezentaciju, a prvom u službenoj utakmici pogodak je zabio Andrej Kramarić. Najbolji strijelac dosadašnjeg tijeka MAXtv Prve lige sa osam pogodaka zabio je u 81. minuti za konačnih 2:0, mirno u maniri rasnog strijelca nakon izvrsne asistencije Jelavića. Jasno, ne treba govoriti kako se 23-godišnji napadač osjećao nakon susreta.

- Naravno da je fenomenalan osjećaj zabiti gol za Hrvatrsku na službenom debiju. Htio bi se samo zahvaliti svojim suigračima koji su mi svo ovo vrijeme kroz treninge i dane provedene u reprezentaciji bili velika potpora. Nije danas bilo jednostavno odigrati ovaj susret, no najvažnije je da smo pobijedili i da držimo ritam na početku novih obveza u kvalifikacijama, rekao je Kramarić.

Nakon domaćih pogodaka u prvenstvu te u kvalifikacijama za Europsku ligu konačno je uslijedio poziv za reprezentaciju, a ubrzo nakon toga i otvoreni konto pogodaka. Kako je krenulo, neće Kramarić dugo imati jedan pogodak u reprezentaciji, njegova je forma ovog ljeta zaista impresivna.

- Moje je da se dokazujem i dalje svojim igrama u klubu, u domaćem pevenstvu i u Europi. Sigurno da godi sve ovo, no konkurencija za reprezentativni dres nikad nije bila jača. Do novih pogodaka mogu doći samo nastavkom ove forme i ovakvih igara, rekao je napadač Rijeke. 

Andrej Kramarić postao je prvi nogometaš koji je zabio pogodak u službenoj utakmici reprezentacije kao igrač Rijeke. Prije njega, još su kao igrači kluba s Kantride zabijali Mladen Mladenović, Siniša Linič i današnji kapetan Dario Knežević, sva trojica u pripremnim ogledima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.