ANDREJ KRAMARIĆ

Nemojmo si lagati i pričati bajke

Petak, 01. siječnja 2021. 10:48 Napisao/la  SC

 Postoji pet, šest boljih reprezentacija od naše

Andrej Kamarić
Andrej Kamarić

Andrej Kramarić prema općem sudu tijekom prošle godine promaknuo se u najboljega hrvatskoga napadača, u dresu Hoffenheima priveo je kraju jednu od najboljih polusezona u karijeri.

Središnji sportski događaj u 2021. godini je Europsko prvenstvo u nogometu, Hrvatska u Skupini D igra protiv Engleske, Češke i Škotske:

- Nemojmo si lagati i pričati bajke. Vidjeli smo kroz Ligu nacija da smo imali dosta problema s Francuskom i Portugalom. Najavljivati najveće rezultate bilo bi vrlo optimistično kad znamo da trenutačno postoji pet, šest boljih reprezentacija od nas. Istina, tako je bilo i prije Rusije, bili smo i tada svjesni da nismo favoriti, nitko praktično nije ni računao na nas. Na kraju, možda je najbolje kad nitko ne računa na nas. Samo što je sad drugačija situacija, jer svi su motivirani i žele pobijediti doprvake svijeta. To nam je najveći teret. No, možemo igrati bez ikakvog pritiska. Kao nogometna reprezentacija promovirali smo Hrvatsku na najbolji mogući način. Jasno da bi bilo lijepo ponoviti sve te rezultate, kaže Kramarić za Sportske novosti i naglašava sljedeće:

- Kad su velika natjecanja izvlačimo maksimum iz sebe. To je naš najveći forte. Ako to uspijemo i ovaj put, bit će dobro. Mislim da smo karakterno i mentalno promijenjeni u odnosu na neka ranija vremena. Nismo više ona balkanska zemlja kao prije dvadesetak godina. Vidim da devedeset posto igrača radi na sebi, dodatno trenira, pravi su profesionalci, neće biti balkanskog opuštanja u glavi. Bit ćemo motivirani i opet bi moglo biti dobro, najavljuje Kramarić.

Raspored,
13. lipnja (15): Engleska - Hrvatska
18. lipnja (18): Hrvatska - Češka
22. lipnja (21): Hrvatska - Škotska

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.