Andrej Kramarić i Alen Halilović najveći su dobitak u pobjedi protiv Cipra

Petak, 05. rujna 2014. 09:29 Napisao/la  SC

Kramarić je odigrao odlično, vidjelo se da je pravi golgeter, podsjeća me malo na našega predsjednika. Onakve lažnjake davno nisam vidio, kaže izbornik Niko Kovač

Andrej Kramarić i Alen Halilović najveći su dobitak u pobjedi (2:0) Hrvatske protiv Cipra. U prvom dijelu utakmice, kada je igrala definirana momčad, Halilović i Kramarić iskazali su potencijal koji igri reprezentacije daje drugačiju dimenziju protiv protivnika poput Cipra:

- Izuzetna mi je čast igrati s ovim imenima, bitno je da smo pobijedili da uhvatimo zalet pred kvalifikacije. Čeka nas Malta, iemo utakmicu po utakmicu. U dobroj sam formi cijelu sezonu, ovo je bila utakmica kao i svaka druga. Jednostavno, igraš nogomet i pokušavaš biti što je moguće bolji. Može se reći da sam dobro odigrao, možda sam mogao zabiti neki gol. Neću govoriti o tome jesam li se nametnuo, na meni je da se dokazujem. A kako će izbornik odlučiti, njegova je stvar, kaže Kramarić


Izbornik Niko Kovač je nakon utakmice ovako vidio Kramarića i Halilovića:

- Kramarić je upao u momčad nakon što se Rakitić ozlijedio, nismo htjeli riskirati. Odigrao je odlično, vidjelo se da je pravi golgeter, podsjeća me malo na našega predsjednika. Onakve lažnjake davno nisam vidio, Kramarić i Mandžukić su se dobro nadopunjavali. Halilović je pokazao da ima potez, brzinu, šut, snašao se na svojoj poziciji, prezadovoljan sam njegovom igrom, rekao je Kovač.


- Zadovoljan sam, stvroili smo jako puno šansi, možda smo mogli postići još neki gol, bilo je realno da zabijemo tri, četiri gola. Jedini nisam bio zadovoljan s nekoliko situacija u drugom poluvremenu, kada smo izgubili nekoliko lopti u posjedu. Mislim da su petorica igrača debitirali, pokazali su da su zaslužili pozive. Malo smo sačuvali Modrića, Mandžukića, dali smo svima priliku. Protiv Malte se vraća Rakitić tako da su svi na raspolaganju, kaže Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.