Anas Sharbini, Marin Leovac i Ivan Vargić ostali u kadru reprezentacije za ogled s Italijom!

Četvrtak, 13. studenog 2014. 10:09 Napisao/la  SC

Matej Mitrović, Marko Lešković, Mato Jajalo i Ivan Tomečak, nogometaši Rijeke koji su igrali u Londonu, vratit će se klupskim obavezama

Anas Sharbini, Marin Leovac i Ivan Vargić, nogometaši Rijeke,  ostali su u kadru reprezentacije i konkurirat će za nedjeljni susret protiv Italije u sklopu kvalifikacija protiv Italije. Trojac će se tako tako pridružiti Andreju Kramariću koji je već od ranije u užem krugu reprezentativaca. Mato Jajalo, Matej Mitrović, Marko Lešković i Ivan Tomečak vratit će se klupskim obavezama.

Uz riječki trojac u konkurenciji su i Lovre Kalinić, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Milan Badelj, Duje Čop, Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Domagoj Antolić i Alen Halilović i oni će ostati u kadru reprezentacije te će nastaviti s pripremama za nedjeljnu utakmicu u Milanu.

Spomenutih 12 reprezentativaca priključit će se Danijelu Subašiću, Dariju Srni, Vedranu Ćorluki, Dejanu Lovrenu, Domagoju Vidi, Luki Modriću, Ivanu Rakitiću, Danijelu Pranjiću, Ivanu Perišiću, Marcelu Brozoviću, Ivici Oliću, Andreju Kramariću i Mariju Mandžukiću s kojima će se do subote i putovanja u Milano pripremati u Zagrebu za okršaj s Azzurrima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.