Aleksandar Vučić: Nama se ne može dogoditi da nekažnjeno razbijete ploče s latiničnim pismom

Petak, 06. rujna 2013. 18:41 Napisao/la  SC

Utakmica je test o tome funkcionira li država, kaže Vučić

Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik Vlade i najpopularniji srpski političar, u petak je komentirao utakmicu Srbije i Hrvatske:

 - Utakmica je test o tome funkcionira li država. Nama se ne može dogoditi da dođete i nekažnjeno razbijete ploče s latiničnim pismom, ćiriličnim, ovim ili onim pismom. To je u Srbiji nemoguće. Sve će proteći u redu i miru. Tko god se bude pokušao igrati s državom i napraviti nekakav cirkus bit će sankcioniran. Sve je na razini takozvanog prvog stupnja zaštite - angažirali smo helikoptere, konjicu, pripadnike sigurnosnih snaga, na svakih 100 metara smo postavili policajca,  izjavio je Vučić i onda lakonski pozvao na utakmicu roditelje  s djecom.


Policija je ranije priopćila da će za tri obruča sigurnosti oko stadiona prije, tijekom i nakon utakmice biti angažirano više od 4.000 policajca, pripadnika žandarmerije i specijalnih policijskih postrojbi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.