RIGOROZNE KAZNE

Srpskim navijačima 30 dana zatvora u slučaju dolaska

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. 19:42 Napisao/la  SC

-  Kazna za neovlašten ulazak na stadion može biti rigorozna, objasnio je u razgovoru za Tanjug povjerenik za sigurnost HNS -a Zoran Cvrk


Pripreme za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Srbija u punom su jeku. Najveći je naglasak stavljen na sigurnost. U petak će na maksimirskom stadionu biti angažirano 850 redara.

- Ulaznice su personalizirane i one su vlasništvo HNS-a, glase na ime i prezime. Ako zaključimo da je došlo do ilegalne kupovine od strane gostujućih navijača bit će im onemogućen ulazak. Kazna za neovlašten ulazak na stadion može biti novčana, između 2.000 i 12.000 kuna, odnosno kazna zatvora do 30 dana, objasnio je u razgovoru za Tanjug povjerenik za sigurnost HNS -a Zoran Cvrk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.