RAT PROTIV HNS-a

Torcida kupila BBB-ovcima ulaznice za Park mladeži

Subota, 19. listopada 2013. 23:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Za uzvrat BBB-ovci su kupili ulaznice Torcidi za utakmicu H. dragovoljca i Hajduka

Samo osmorica navijača Dinama došli su sa vaučerom na susret Split – Dinamo shodno odluci HNS-a o zabrani dolaska ako gostujući navijači ne dolaze u organizaciji kluba. Ipak, na istočnoj tribini pojavila se skupina od stotinjak Dinamovih navijača, koje su čuvali specijalci i zaštitari.

Njima su ulaznice kupili pripadnici Torcide. Za uzvrat BBB-ovci su kupili ulaznice Torcidi za nedjeljnu utakmicu između Hrvatskog dragovoljca i Hajduka, koja se igra u Kranjčevićevoj. Navodno je postignut dogovor o međusobnoj suradnji navijačkih skupina. Zajednički im je cilj srušiti čelništvo Hrvatskog nogometnog saveza.

U nekoliko navrata gledatelji su se pridružili skandiranju BBB-ovaca HNS, pederi. Na istočnoj tribini istaknut je prije početka susreta transparent koji su se navijači obratili Igoru Štimcu i Zdravku Mamiću.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.