PREDSJEDNIK HNS-a NE ODUSTAJE

Vlatko Marković će otići kada sam poželi!

Četvrtak, 26. travnja 2012. 18:43 Napisao/la  SC

Ne ljutim se na Mamića, on tako eksplodira pa se ispriča, kaže Marković

Vlatko Marković ponovo jaše. Nakon što se malo primirio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u razgovoru za RTL televiziju odgovorio je Zdravku Mamiću, izvršnom dopredsjednikom Dinama, na njegov poziv da odstupi.

- Samo luđak može poželjeti otići što prije. Vlatko Marković je jedna od najbitnijih ljudi u Hrvatskom nogometnom savezu. O čemu mi to govorimo? Jedino ja mogu sazvati skupštinu, pa valjda sam još predsjednik, poručio je Vlatko Marković.

- Ne ljutim se na Zdravka Mamića, on tako eksplodira pa se ispriča. Zdravko voli biti prvi, ali u ovoj kući nema gazde, ovdje vlada ravnopravnost. Ponavljam, Vlatko Marković će otići kada on to bude htio. To će biti kada napravim sve što mogu za HNS. Što se tiče mojih nasljednika, Davor Šuker je prvo ime, ali biti predsjednik HNS-a je jako težak posao. Ovo je soba gdje se pare stvaraju, a ne vode samo  televizijski razgovori, zaključio je za RTL Vlatko Marković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.