ODLAZAK VLATKA MARKOVIĆA

Mogu biti ponosan na Hrvatski nogometni savez

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 12:13 Napisao  I. V.

Završit ću onako kako volite čuti, u našoj Kući nema nikakvih problema, kazao je Marković

 Vlatko Marković djelovao je odsutno tijekom sjednice Skupštine, veći dio govorancija odslušao je pognute glave, kao da se sve događa nekom drugom. Dok se na video-zidu vrtio film o njegovu životu, neposredno prije zadnjeg obraćanja u funkciji predsjednika Vlatko Marković gledao je u prazno. Oproštajni govor nije bio nabijen emocijama, ni u zadnjem govoru Marković se nije suzdržao obračunavati s nekim medijskim napisima.

- Čitav život posvetio sam nogometu i nikada nisam smirenije gledao u budućnost našeg nogometa. Mogu biti ponosan što sam bio na čelu ovako uspješnog saveza, ali svi uspjesi ništa neće značiti ako ovako ne nastavimo dalje. Čuvajmo našu Kuću nogometa zbog generacija koje dolaze, dopustite da predam hrvatski nogomet onima koji će znati brinuti o njemu. Priznajem da sam imao pogrešaka, zapamtite da lopta ponekad ne prašta. To je najbolje zna čovjek koji je često dolazio u prilike. Siguran sam da će u uredu biti isto tako uspješan kao na terenu, sretan sam što ste svi u županijskim savezima prepoznali Davora Šukera kao novog predsjednika. I zato sam miran! I završit ću onako kako volite čuti, u našoj Kući nema nikakvih problema, kazao je Marković.

Vjerojatno je prvi put u zadnjem govoru Marković ispravno izgovorio čuvenu sintagmu "nema nikih problema", što je odmah ispravio revnosni Srebrić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.