KRAJ DUGOTRAJNE VLADAVINE

Marković i Srebrić nakon EP-a dogovorno odlaze?

Subota, 07. siječnja 2012. 08:59 Napisao/la  I. Vranić

Sada nije dobar tajming za najavu odlaska, jer bi Marković i Srebrić time neizravno priznali odgovornost za korupciju u nogometu

 

Vlatko Marković i Zorislav Srebrić odlaze nakon EURO-a 2012. godine! Najavu Zdravka Mamića da se Marković  namjerava povući s mjesta predsjednika nakon EP-a u Poljskoj i Ukrajini neizravno je potvrdio Zorislav Srebrić. Tajnik HNS-a izjavio je u Večernjem listu da ozbiljno razmišlja o ostavci!

Očigledno negdje u zraku visi definitivna odluka koju će Marković uskoro donijeti zajedno sa svojim najbližim suradnicima na čelu sa Zdravkom Mamićem. Pod mučnim dojmom istraga o korupciji u nogometu, javnost priželjkuje linč! Mamić će sigurno sve učiniti da Markovićev i Srebrićev odlazak bude dostojanstven, trenutak za objavu odluke o odlasku mora biti pažljivo odabran. Sada nije dobar tajming za najavu odlaska, jer bi Marković i Srebrić time neizravno priznali odgovornost za korupciju.

Na žalost oporbe, nasljednike Markovića i Srebrića treba tražiti u njihovu bliskom krugu suradnika. Skupština HNS-a je stroj koji će izglasati sve što Markovićeva vlada dogovori. Budući da legitimnih nasljednika nemaju, danas je teško predvidjeti tko će nakon Markovića i Srebrića operativno voditi HNS! Jedno je sigurno, lakše će biti pronaći Markovićeva nego Srebrićeva nasljednika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.