TROFEJ HNS Marijan Kustić: Želimo da to postane tradicija, to treba hrvatskom nogometu

Utorak, 29. svibnja 2018. 16:46 Napisao/la  SC
Marijan Kustić
Marijan Kustić

 

U utorak je u Zagrebu održana konferencija za medije na kojoj je HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić predstavio je Trofej Hrvatskog nogometnog saveza, nagradu koja će se dodijeljivati u devet kategorija u sklopu Dana hrvatskog nogometa.

- Svečana večer hrvatskog nogometa bit će u prvom izdanju održana u Vukovaru, našem herojskom gradu, što nam je posebno drago. Želimo da to postane tradicija, da nogometna obitelj boravi diljem Hrvatske u različitim sredinama. To je hrvatskom nogometu trebalo, HNS treba svake godine dodjeljivati priznanja u odabranim kategorijama. Struka je nominirala kandidate, struka će i glasati, a cijelim projektom ponovno nakon finala Hrvatskog kupa pokazujemo koliko nam je važna Slavonija, pogotovo u sadašnjoj teškoj situaciji, kazao je Kustić.

Poziv su dobili i brončani Vatreni iz Francuske '98, kako bi dali potporu izborniku Zlatku Daliću, stručnom stožeru i reprezentativcima uoči nastupa u Rusiji.

U dogovoru s Ministarstvom obrane, predsjednik HNS-a Davor Šuker će nakon provedene humanitarne akcije uručiti ček za Josipa Milkovića, koji je stradao prilikom razminiravanja u Karlovcu, a za ortopedska pomagala koja će mu olakšati život.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.