Traje aukcija dresova, humanitarna akcija za djecu u KBC Osijek

Utorak, 12. rujna 2023. 08:54 Napisao/la  SC
Traje aukcija dresova, humanitarna akcija za djecu u KBC Osijek

HNS je objavio sljedeću vijest:

Humanitarna akcija za djecu u KBC Osijek nastavlja se aukcijom dresova Vatrenih s današnje kvalifikacijske utakmice za EURO 2024. u Armeniji.

Nakon što je započela humanitarna aukcija dresova u kojima su Vatreni u petak u Rijeci deklasirali Latviju (5:0) i priuštili navijačima večer za pamćenje, u ponedjeljak započinje aukcija dresova s kvalifikacijskog gostovanja u Erevanu.

Svoje ponude možete dati od prvog sučevog zvižduka, u 18:00 sati, sve do nedjelje, 17. rujna u 15:30 sati, na stranicama partnera MatchWornShirt.com

Aukciju organiziraju Hrvatski nogometni savez i Zaklada Vatreno srce, a prikupljena sredstva bit će namjenski uložena u kupnju ultrazvučnog aparata za Kliniku za pedijatriju KBC-a Osijek. HNS i Zaklada Vatreno srce time će zaokružiti donacije u četiri najveća bolnička centra u Hrvatskoj, nakon što su proteklih godina donacije izvršene za KBC Zagreb, KBC Split i KBC Rijeka.

Dres s utakmice hrvatske reprezentacije uistinu bi bio vrijedan dio svake kolekcije, zar ne? Svojom ponudom podržite humanitarnu aukciju, pomozite osječkim mališanima te potom uživajte u uspomeni za cijeli život!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.