STOP RASIZMU

UEFA kaznila tri poljska i dva hrvatska kluba

Četvrtak, 24. listopada 2013. 17:26 Napisao/la  SC

Osim poljskih i hrvatskih klubova, kažnjeni su po jedan mađarski, talijanski i ciparski klub

UEFA je u dosadašnjem dijelu sezone tri kluba kaznila s odigravanjem jedne utakmice pred praznim tribinama, to su Dinamo, poljska Legia i mađarski Honved. Sva su tri kluba kažnjena zbog rasističkog ponašanja navijača.

Zbog istog razloga četiri kluba moraju jednu utakmicu igrati pred djelomično praznim tribinama. To su Lazio, dva poljska kluba Lech Poznan i Piast Gliwice, ciparski Apoel i Rijeka. Lazio je trebao igrati pred praznim stadionom, ali je UEFA uvažila žalbu i ispraznila samo dio tribine.

Moskovski CSKA je vjerojatno sljedeći na listi kažnjenih nakon utakmice protiv Manchester Cityja u srijedu. Naime, skupina navijača vrijeđala je Yaya Tourea „hukanjem“ nakon čega je veznjak Manchester Cityja za BBC izjavio da očekuje da UEFA-a zatvori takav stadion.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.