TKO ĆE KOME

Štimac proziva ljude iz miljea kojemu godinama pripada

Nedjelja, 11. prosinca 2011. 10:24 Napisao  I. V.

Poslije poraza reprezentacije u Ateni Štimac je jasno dao do znanja da je spreman odmah postati izbornik u istom savezu kojega je nekoliko mjeseci ranije pokušao rasturiti

Štimac proziva ljude iz miljea kojemu godinama pripada
Foto: Igor Štimac

 

Privođenje visokih dužnosnika HNS-a odmah je iskoristio još jedan hajdukovac, Igor Štimac, koji je zamalo srušio Markovićevu vladu. Da je uspio Štimac ne bi postao kandidat za Hajdučko srce jer je godinama pripadao istom miljeu kojega danas proziva zbog kriminala, mita i korupcije. Štoviše, poslije poraza reprezentacije u Ateni u prvim reakcijama Štimac je jasno dao do znanja da je spreman odmah postati izbornik u istom savezu kojega je nekoliko mjeseci ranije pokušao rasturiti. Tek kada se Zdravko Mamić predomislio i podržao Slavena Bilića, Štimac je rezolutno izjavio da ne želi imati posla s tim ljudima. 

- Maleš je pokazao hrabrost i odlučnost. Što je drugo trebao napraviti? Zar da i dalje trpi neravnopravan položaj u prvenstvu u kojem je unaprijed osuđen na neuspjeh, a istodobno i nezadovoljstvo vlastitih navijača. U ovakvim situacijama čovjek nema previše izbora. Ili ćeš odustati od svega ili se boriti do kraja. Maleš je pokazao da ima karakter i da je kalibar za predsjednika Hajduka. Nema se čega bojati - prokomentirao je Štimac postupak čelnika Hajduka u Jutarnjem listu.

Podsjetnika radi, Hajduk je zadnji put postao prvak kada je Štimac vodio klub zajedno s predsjednikom Brankom Grgićem. Zanimljivo je da Hajduk tada nije trpio nepravdu iako HNS vode isti ljudi koje Štimac danas opravdano proziva za korupciju!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.