Sportska inspekcija u HNS-u, Damir Vrbanović kaže da će inspekcija otkriti istinu o hrvatskom sportu

Srijeda, 17. srpnja 2013. 20:48 Napisao/la  SC

Pokazat će se da je u hrvatskom nogometu generalno gledajući više reda nego u bilo kojem drugom sportu i sportskom savezu

Sportska inspekcija već tjedan dana češlja papire u HNS-u. Institut sportske inspekcije izmišljotina je aktualnog ministarstva na čelu kojega je Željko Jovanović, deklarirani protivnik nogometne organizacije na čelu sa Zdravko Mamićem:

 

- HNS je znao i očekivao da će sportska inspekcija doći, to je njihov posao. Mi smo od početka formiranja sportske inspekcije kazali da je ona dobrodošla, jer je sukladno zakonu i bilo vrijeme da se formira. Sportska inspekcija ogolit će istinu hrvatskog sporta. Pokazat će se da je u hrvatskom nogometu generalno gledajući više reda nego u bilo kojem drugom sportu i sportskom savezu! Njihov dolazak je za nas dobrodošao, želimo im dobar i kvalitetan rad, kazao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

 

Inače, sportski inspektori dobili su papire koje su tražili nakon čega su otišli i još se nisu oglasili s nalazima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.