TORCIDA PROTIV IZBORNIKA

Split postaje zabranjeni grad za reprezentaciju

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 23:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Zbog netrpeljivosti prema Šukeru, Štimcu i Mamiću, Split postaje nepoželjan domaćin reprezentaciji

Četvrtog dana tradicionalnog malonogometnog turnira Torcida kupa, koji se igra na igralištu RK Split u Vukovarskoj ulici, pripadnici Torcide izvijestili su transparent protiv izbora Igora Štimca. Iznijeli su svoje mišljenje o njegovom izboru na transparentu:

"Nekima cvijeće a navijačima obično smeće! Izbornik - Razbojnik"

Gledatelji koji su se zatekli na tribinama pljeskom su pozdravili postavljeni transparent.

Torcida i novoizabrani izbornik Igor Štimac godinama se ne vole. U vrijeme kada je obnašao dužnost sportskog direktora Hajduka Štimac se oštrim riječima okomio na pripadnike Torcide, koji se nisu smirili sve dok Štimac nije napustio Poljud. Na svakoj utakmici pisali su transparente sličnog sadržaja.

Od kada je predsjednik HNS-a postao Davor Šuker, a izbornik Igor Štimac, hrvatska reprezentacija više ne može računati na pozitivnu atmosferu u Splitu.  Zbog netrpeljivosti navijača prema Šukeru, Štimcu i Mamiću, Split postaje nepoželjan domaćin reprezentaciji

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.