PETAR SKANSI PORUČUJE

Mamić čeka bolje dane kad na vlast dođe njegova partija

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. 14:57 Napisao/la  SC

Ova Vlada je napravila mnogo više od prethodne, to je moj zaključak, kaže Skansi

Budući da se Zdravko Mamić aktivirao na posljednjem skupu HDZ-a, pomoćnik ministra Petar Skansi nakon Skupštine HNS-a novinarima je objasnio što misli o istupu izvršnog dopredsjednika Dinama.

- Budući da nisam dobio repliku na Skupštini, koristim priliku reći da nisam stranački opredijeljen i da je gospodin Mamić iskoristio skupštinu HNS-a da svoju opredijeljenost jasno istakne. S obzirom da se nitko od skupštinara nije drugačije izjasnio, zaključio sam da ovdje vlada jednoumlje. Meni to ne smeta, ali mislim da u tom smislu ne može donositi zaključak oko problema što se tiče nasilja i huliganizma. Predočio sam što je Vlada napravila. Govorimo o istim stvarima. Spomenuli smo Mamić, Surkis, Vrbanović, Šuker i ja da problemi nisu ni manji ni veći nego drugdje, da ne zavise o nogometu i sportu i da ih ne podcjenjujemo nego da djelujemo! Ova Vlada je napravila mnogo više prtehodne, to je moj zaključak. Mamićev zaključak je da treba čekati kraj ove Vlade i očekivati bolje dane kad na vlast dođe njegova partija, rekao je Skansi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.