ANONIMNA PRIJAVA PROTIV IZVRŠNOG DOPREDSJEDNIKA DINAMA

Širiću podmeću eure, a Mamiću stolice

Petak, 09. prosinca 2011. 22:55 Napisao  I. V.

Prema anonimnom podnositelju prijave netko od prijavljenih odlučio je da će se stolice za uređenje stadiona u Maksimiru nabaviti preko tvrtke Duo-gastronomija u vlasništvu direktora nabave Dinama Dražena Miličevića

Širiću podmeću eure, a Mamiću stolice

Po Zagrebu su danas osvanule znakovite poruke neprijatelja lika i djela izvršnog dopredsjednika Dinama: Mamiću, bojiš li se zatvora! Razlog je anonimna kaznena prijava protiv svih (Barišić, braća Mamić, Vrbanović, Sakoman, Miličević) koji nešto odlučuju u Dinamu. Prema anonimnom podnositelju prijave netko od prijavljenih odlučio je da će se stolice za uređenje stadiona u Maksimiru nabaviti preko tvrtke Duo-gastronomija u vlasništvu direktora nabave Dinama Dražena Miličevića. Osim klasičnog sukoba interesa, riječ je i sukobu cijena. U prijavi stoji da bi klub prošao znatno jefitinije da je stolice kupio izravno.

U danu kada su Željko Širić i Stjepan Djedović završili u istražnom zatvoru zbog sumnje da su u organiziranoj akciji USKOK-a primili mito od predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša,  način na koji netko Zdravku Mamiću podmeće stolice doima se kao dječja igra. Zna USKOK kako se podmeću dokazi! 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.