SKUPŠTINA UDRUGE PRVOLIGAŠA

Robert Komen predsjednik nakon Branka Laljka

Srijeda, 30. svibnja 2012. 16:23 Napisao/la  SC

Ždrijeb 1. kola, 21. srpnja: Split – Rijeka, Dinamo  – Inter, Istra – Hajduk

Robert Komen novi je predsjednik nogometne Udruge prvoligaša. Komen će na ovoj funkciji naslijediti Branka Laljka, a dopredsjednik Rijeke dobio je osam od deset glasova. Komen je nakon izbora poručio da je jedna od glavnih zadaća popraviti financijsko stanje ustvrdivši da nažalost nema puno sponzora koji su spremni uložiti u klubove. Krešimir Vlajčević (disciplinski sudac), Josip Brezni (povjerenik natjecanja) i Zoran Cvrk (povjerenik za sigurnost) ostaju na svojim funkcijama.

Inače, na Upravnom odboru Udruženja prvoligaša utvrđeno da je prvenstvo odigrano u granicama propozicija, a Udruga je dala potporu Davoru Šukeru u kandidaturi za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, a i incijativi da juniori i kadeti Varaždina ostanu igrati u Prvoj ligi iako je klub izbačen u niži rang.

Prvenstvo počinje 21. srpnja, a u prvom kolu sastaju se: Split – Rijeka, Dinamo  – Inter, Cibalia – Slaven, Istra – Hajduk, Zadar – Osijek, Zagreb – Lokomotiva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.