SPORNI POSLOVNIK

Hajduk bojkotirao Skupštinu HNS-a

Petak, 22. prosinca 2017. 13:14 Napisao/la  SC

Smatramo ovu skupštinu nelegalnom, kaže Kos

Ivan Kos
Ivan Kos


U zagrebačkom hotelu Sheraton održava se izborna Skupština HNS-a.

Prije  nego što je Davor Šuker dobio novi predsjednički mandat, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović zatražio je odgodu skupštine zbog toga štp Poslovnik nije usklađen sa zakonomm

Damir Vrbanović nekoliko je puta pokušao Marasoviću oduzeti riječ, isključio mu je mikrofon...

Predsjednik  Hajduka Ivan Kos dodatno je dignuo tenzije:

- Izborna skupština sazvana je po starom poslovniku, smatramo ovu skupštinu nelegalnom, tražimo opoziv skupštine, kazao je Kos.

Prijedlog Hajduka stavljen je na glasovanje.

Nakon što prijedlog nije prošao,  predstavnici Hajduka i Splitsko-dalmatinske županije napustili su sjednicu.

- Ova izborna skupština sazvana je  po starom poslovniku, u dnevnom redu stavljeno je glasovanje o novom poslovniku. Smatramo Izbornu skupštinu nelegalnom, nadamo se da će institucije odraditi svoj posao i pokazati da skupština nije pravilo sazvana. Hajduk će nastaviti raditi transparentno, ne ovako kao što radi savez. Činjenica da 90 posto javnosti ne podržava rad ovog saveza puno o tome govori. Nedemokratična skupština, način biranja predsjednika sa zapetljanim načinom odlučivanja najbolje govori o njihovu radu, kazao je Kos nakon što je izašao iz hotela Sheraton.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.