PROSLAVA HNS-a

Predsjednik Ivo Josipović primio Seppa Blattera

Utorak, 04. prosinca 2012. 19:29 Napisao/la  SC

Predsjednik Josipović  puno zna o nogometu, kazao je Blatter

 

Predjednik Ivo Josipović primio je predsjednika FIFA-e Josepha Blattera, koji je uveličao proslavu 100-godišnjice Hrvatskog nogometnog saveza. U Blatterovoj pratnji bio je njegov domaćin u Hrvatskoj, predsjednik HNS-a Davor Šuker na čelu brojne nogometne delegacije.

 

- Šuker je bio veliki nogometaš, a danas je sjajan predsjednik. Imate divne ljude na čelu nogometa, a velika mi je čast što sa razgovarao s predsjednikom Josipovićem koji puno zna o nogometu, kazao je Blatter.

Nakon posjete Pantovčaku predsjednik Blatter i Šuker zaputili su se u HNK gdje se održava središnja svečanost obilježavanja 100-godišnjice HNS-a

Svečnost je uveličao i Michel Platini, predsjednik UEFA-e. Rijetkost je da se na jednom skupu zajedno pojave Blatter i Platini.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.