Predrag Rački prekida suradnju s Tonćijem Kukočem zbog sramotne izjave o Talijanima

Srijeda, 08. listopada 2014. 21:56 Napisao/la  SC

Nazvao me Kukoč i rekao da su pogrešno prenijeli njegovu izjavu, kasno je sada, kaže Rački

Predrag Rački, poznati riječki menadžer, odlučio je da više neće zastupati Tonćija Kukoća zbog njegovih izjava jednom bugarskom portalu.

- Talijani su loši ljudi. Odvratni su mi i jako mrze nas Balkance, izjavio je lijevi branič CSKA iz Sofije u najavi kvalifikacijske utakmice između Bugarske i Hrvatske.

Naravno da su izjavu odmah prenijeli talijanski portali. Budući da je Kukoć u izjavi za bugarski portal rekao da ga zastupa Rački, riječkom menadžeru telefon nije prestao zvoniti. Više od trideset godina Rački radi u talijanskom nogometu, svojedobno je radio za Juventus...

- Nazvao me Kukoč i rekao da su pogrešno prenijeli njegovu izjavu. Kasno je sada, cijeli dan me zovu talijanski novinari, zgražaju se nad njegovim izjavama. Ako je to Kukoč zaista rekao, onda stvarno nemam što raditi s njime i isti tren prekidam našu suradnju, kaže Rački.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.