UTAKMICA HRVATSKA - SRBIJA

HNS zadržao trećinu ulaznica za svoje potrebe

Četvrtak, 21. veljače 2013. 08:56 Napisao/la  SC

Cijene ulaznica kreću se u rasponu do 50 (Sjever gore) do 250 kuna (Zapad dolje)

U četvrtak je počela počela prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije, koja se 22. ožujka od 18 sati igra na maksimirskom stadionu. Kapacitet stadiona je oko 35.000 gledatelja, u slobodnu prodaju je pušteno je oko 25.000 ulaznica. Otprilike trećinu ulaznica HNS je zadržao za svoje potrebe, ulaznice su namijenjene partnerima, županijskim savezima, klubovima i navijačkim udrugama.

Potražnja za ulaznicama je velika, ulaznice bi vjerojatno bile rasprodane i da stadion ima dvostruko veći kapacitet. Na većini prodajnih mjesta gužva se stvorila prije radnog vremena, mnogi su odlučili na otvorenom provesti dio noći da bi uspjeli kupiti dragocjenu ulaznicu. Cijene ulaznica kreću se u rasponu do 50 (Sjever gore) do 250 kuna (Zapad dolje).

Red ispred prodajnog mjesta u Importanne centru

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.