Potvrđene lokacije i termini utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu

Petak, 15. ožujka 2024. 14:13 Napisao/la  SC
Potvrđene lokacije i termini utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu

HNS je objavio sljedeću vijest:

Potvrđene su lokacije i termini odigravanja utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na prijateljskom ACUD Cupu u egipatskoj prijestolnici Kairu.

Izabranici Zlatka Dalića u ožujku će odraditi dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a nakon preseljenja turnira iz Abu Dhabija zaigrat će u Kairu, na ACUD Cupu, turniru koji će biti organiziran u okviru projekta FIFA Series. Vatreni će se okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 18. ožujka, gdje će boraviti do 21. ožujka kada putuju u Kairo.

Svoj će polufinalni dvoboj protiv Tunisa odigrati 22. ožujka na stadionu Air Defense, s početkom u 22:00 po lokalnom vremenu (21:00 po hrvatskom vremenu), dok će drugo polufinale, između domaćina Egipta i Novog Zelanda, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 25. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, gdje će dan kasnije, 26. ožujka, biti odigrano i finale, također u 22:00 po lokalnom vremenu.

Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu. Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije. Sve informacije možete pronaći ovdje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.