DINAMO - HAJDUK 3:0

Komisija za žalbe odbila Hajdukovu žalbu

Petak, 12. prosinca 2014. 18:30 Napisao/la  SC

Hajduk se žalio jer smatra da nisu ispoštovana pravila o natjecanju 

Odbor za hitnost HNS-a je na osobne zahtjeve razriješio Tomislava Grahovca, Matu Matića i Živka Slijepčevića dužnosti u Komisiji za žalbe. Za nove članove Komisije za žalbe imenovani su Davor Blašković i Stipe Cvitanović, a imenovani su na razdoblje do isteka mandata trenutnog saziva Izvršnog odbora HNS-a. Odluka stupa na snagu danom donošenja, stoji u kratkom priopćenju Odbora za hitnost HNS-a (Šuker, Mamić, Mišković, Kulušić, Vučemilović, Bukvić) sastavljenog od predsjednika i dopredsjednika HNS-a.

Imenovanje po hitnom postupku uvjetovala je Hajdukova žalba na odluku Povjerenika za natjecanje Josipa Breznog, koji je neodigranu utakmicu Dinamo - Hajduk registrirao 3:0 u korist Dinama. Hajduk se žalio jer smatra da nisu ispoštovana pravila o natjecanju, tražio je da se utakmica odigra.

Samo nekoliko sati nakon što je Odbor za hitnost imenovao novu Komisiju za žalbe, HNS se oglasio novim priopćenjem:

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza na današnjem je sastanku u sjedištu Saveza odlučivala o žalbi HNK Hajduka. Komisija za žalbe sastala se u kvorumu te je sukladno svojim ovlastima razmotrila žalbu Hajduka na odluku povjerenika za natjecanje MAXtv Prve lige o registraciji neodigrane utakmice 16. kola Dinamo - Hajduk rezultatom 3:0 u korist Dinama zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka. Komisija za žalbe jednoglasno je donijela odluku da se žalba HNK Hajduk odbije kao neosnovana te je time potvrđena odluka povjerenika natjecanja, stoji u priopćenju HNS-a. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.