NOVI UDARAC HNS-u

Nogometni sudac uhićen zbog napada kod Senja

Četvrtak, 16. ožujka 2017. 19:21 Napisao/la  SC

Mrčelino uhićenje zatreslo je temelje ionako kompromitirane sudačke organizacije

U riječkom zatvoru borave trojica mladića koje je policija uhitila pod sumnjom da su bili sudionici klasičbe sačekuše u blizini mjesta Bunica kod Senja.

U organiziranom napadu na navijače Rijeke, koji su se vraćali s utakmice iz Splita, stradali su rukometaši Mladog rudara, koji su se vraćali iz Zadra.  

Vijest da su uhićena trojica tzv. navijača Hajduka iz Šibenika ne bi bila toliko zanimljiva da među njima nije Luka Mrčela (27),   koji  je završio Kineziološki fakultet.

Naime, Mrčela je nogometni sudac, koji dolazi iz matičnog središta čelnika sudačke organizacije i dopredsjednika HNS-a Ante Kulušića:

-  Mrčelino uhićenje za mene je veliki šok i volio bih da sve to skupa nije istina. Što će biti s njegovom sudačkom karijerom odlučit ćemo ovisno o tome je li kriv ili nije za djela zbog kojih je uhićen. Mrčela je jedan od najperspektivnijih mladih sudaca u cijeloj Dalmaciji, sudio je treću ligu i ne mogu vjerovati da je on povezan s huliganstvom. Riječ je o velikom problemu kojeg treba riješiti država, kaže Ante Kulušić za sibenikin.hr.

Mrčelino uhićenje zatreslo je temelje ionako kompromitirane sudačke organizacije budući da profilacija mladih kadrova ukazuje da se ništa u budućnosti neće promijeniti na bolje.

Naprotiv!

Uz Mrčelu su uhićeni Jerko Pešić (21), Šibenčanin koji živi u mjestu Čista Velika (Vodice), inače nautičar sa završenom srednjom pomorskom školom i Damir Rak (21), student za kojeg se također navodi da je završio srednju pomorsku školu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.