Niki Kranjčaru napuknuli ligamenti desnog koljena, EURO nije upitan

Petak, 13. travnja 2012. 14:35 Napisao/la  SC

- Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan, rekao je Slaven Bilić

Niko Kranjčar u srijedu je za vrijeme treninga zadobio ozljedu koljena desne noge, ali bi trebao biti spreman za nastup na Europskom prvenstvu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pregledom i dijagnostikom je utvrđeno da se radi o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta desnog koljena.

Niku su kontaktirali izbornik Slaven Bilić te liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić. Prema zadnjim informacijama, Niko bi trebao biti potpuno spreman za EURO.

- Čuo sam se s Nikom i liječnikom Tottenhama dr. Dieselom i imamo kompletan uvid u situaciju. Trenutno smo u fazi dogovora oko programa Kranjčarove rehabilitacije koja bi se nakon jednog tjedna u Londonu trebala nastaviti u Zagrebu i po svim procjenama bi Niko trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše A vrste za Euro - rekao je doktor Rakić.

Izbornik Bilić je naglasio da ima razloga biti optimist i da će na Niku svakako računati na predstojećem EURO-u.

- Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan. Poznavajući ga, i na osnovu dosadašnjih sličnih iskustava kad je oporavak od ozljeda u pitanju, vjerujem da će i ovoga puta biti brži od očekivanoga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.