Neven Šprajcer ponovo uhićen, direktor Istre 1961 osumnjičen zbog poslovanja Karlovca

Utorak, 08. travnja 2014. 21:06 Napisao/la  SC

U Karlovcu je uhićen Boris Kozjan, predsjednik kluba iz toga perioda,

Neven Šprajcer, koji je prije desetak dana na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno uvjetno osuđen zbog afere "pošteno suđenje", a prošlog petka ponovno izabran za predsjednika Nogometnog saveza Karlovačke županije na čemu mu je zapljeskao i sam predsjednik HNS-a Davor Šuker, u utorak je opet uhićen za novu aferu vezanu za NK Karlovac.

Ovaj puta radi se o sumnjivom poslovanju posrnulog prvoligaša s Korane. Neslužbeno doznajemo da je uhićen u Puli, u prostorijama NK Istra 1961, gdje ga je doveo trener Igor Pamić s kojim je surađivao dok je Pamić bio trener u NK Karlovcu. U Karlovcu je uhićen Boris Kozjan, predsjednik kluba iz toga perioda, aktualni je ravnatelj Županijske uprave za ceste, do prije nekoliko godina bio je zamjenik načelnika Policijske uprave karlovačke. Također, privedena je jedna karlovačka knjigovotkinja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.