U IME NARODA

Pralija uhićen zbog korupcije, tko je sljedeći!

Srijeda, 04. siječnja 2012. 10:49 Napisao/la  I. V.

Mnoge priče više nisu kuloarske, sa svakim novim uhićenjem rastu tenzije: Širić, Djedović, Šprajcer, Pralija… Sljedeći, molim!

 

Nenad Pralija, bivši sportski direktor RNK-a Split, uhićen je danas u nastavku akcije suzbijanja korupcije u nogometu. Pralija je priveden zbog praktično iste optužbe kao i prethodnici, Stjepan Djedović, Željko Širić i Neven Šprajcer. Svih se tereti da su namještali utakmice!

Pralija je bivši direktor kluba kojega se kuloarski često spominjalo među povlaštenima, baš kao i Karlovca zbog čega je pritvoren Neven Šprajcer. Indikativno je da priče o strogo kontroliranom usponu dvaju klubova  datiraju još iz drugoligaških dana. Pralija je početkom sezone podnio ostavku,  Splitu se tijekom sezone sudilo po pravilima klasičnog baleta i sada  preostaje sačekati hoće li istraga pokazati koliko su istinite priče da se klub tek ove sezone otrgnuo pipcima sudačke hobotnice. 

Mnoge priče o namještanju rezultata više nisu kuloarske, sa svakim novim uhićenjem u većini klubova rastu tenzije! Širić, Djedović, Šprajcer, Pralija… Sljedeći, molim!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.