Siniša Mihajlović: Nećemo igrati utakmicu ako Gotovina i Markač izvedu početni udarac!

Ponedjeljak, 19. studenog 2012. 18:50 Napisao/la  SC

Vjerujem da ni FIFA, ni UEFA neće dozvoliti da njih dvojica izvedu početni udarac. Međutim, ako se to dogodi, mi nećemo igrati utakmicu. To je jedini način da nas oni pobijede, rekao je Mihajlović Tanjugu

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da ekipa neće igrati utakmicu protiv Hrvatske u ožujku slijedeće godine, ako početni udarac budu izveli oslobođeni haški generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

- Oduvijek sam imao stav da se politika i sport ne bi trebali miješati. Mi sigurno nećemo sjediti skrštenih ruku ako Hrvati budu počeli raditi tako nešto. Ipak, vjerujem da ni FIFA, ni UEFA neće dozvoliti da njih dvojica izvedu početni udarac. Međutim, ako se to dogodi, mi nećemo igrati utakmicu. To je jedini način da nas oni pobijede rekao je Mihajlović Tanjugu.

Pet je mjeseci do spomenute utakmice a o njoj se govori gotovo na dnevnoj bazi. Što nas tek čeka krajem ožujka naredne godine?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.