MARIJAN KUSTIĆ

Protiv Miškovića pokrećemo postupak!

Srijeda, 10. veljače 2021. 22:30 Napisao/la  SC

Za njega vrijede ista pravila kao i za sve ostale

Marijan Kustić
Marijan Kustić

Marijan Kustić glavni je operativac HNS-a koji je smijenio Komisiju za suđenje:

- U HNS-u nema nikakvih potresa, u to vas uvjeravam, niti je Komisija sudaca raspuštena zbog bilo kakvih pritisaka. Odluke smo donijeli demokratski. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Istina je da je bivši predsjednik Komisije Kulušić već ranije najavio odlazak. Od toga se odustalo, ali smo potom donijeli drugačiji odluku zbog pogrešaka koje su se događale u nastavku sezone, kazao je Kustić za Index.

Zanimljivo, Komisija je smijenjena nakon što se dogodio VAR-cirkus na Rujevici zbog čega je Damir Mišković najavio novu čistku u sudačkoj organizaciji:

- Nije prigovarala samo Rijeka, prigovaraju i drugi klubovi i po našem zaključku prigovaraju opravdano. Protiv Damira Miškovića pokrenut ćemo postupak, jer za njega vrijede ista pravila kao i za sve ostale članove HNS-a, koji su izražavali po meni neprimjerene stavove. To su stvari koje HNS mora rješavati u svojoj kući, kaže Kustić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.