Marijan Kustić održao sastanak sa Zlatkom Dalićem, Stipom Pletikosom i suradnicima

Srijeda, 04. kolovoza 2021. 16:38 Napisao/la  HNS
Marijan Kustić
Marijan Kustić

Hrvatski nogometni savez objavio je vijest sljedećeg sadržaja:

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan je radni sastanak novoizabranog predsjednika Marijana Kustića s izbornikom A reprezentacije, Zlatkom Dalićem, tehničkim direktorom A i U-21 reprezentacije, Stipom Pletikosom, Dalićevim pomoćnicima Vedranom Ćorlukom i Ivicom Olićem, odnosno team menadžericom Ivom Olivari.

Poslije službenog upoznavanja s tehničkim direktorom Stipom Pletikosom, glavne teme razgovora ticale su se predstojećih rujanskih aktivnosti A reprezentacije, koju očekuje nastavak kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Kataru i važne utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

- Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru, rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

- Velika je čast i zadovoljstvo opet biti dio hrvatske A reprezentacije, zahvaljujem čelnicima HNS-a na čelu s Marijanom Kustićem na ukazanom povjerenju, nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi zadržati visoke standarde. Radujem se novim izazovima, suradnji s izbornicima Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve, poručio je Stipe Pletikosa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.