Luka Modrić otkrio tko je predvidio da će jednog dana dobiti Zlatnu loptu

Utorak, 04. prosinca 2018. 09:35 Napisao/la  SC
Modrić i Zidane
Modrić i Zidane

 

U nizu prigodnih izjava nakon što je dobio Zlatnu loptu, Luka Modrić otkrio je jedan zanimljivi detalj.

- Kada je Zidane postao trener Real Madrida u siječnju 2016. godine, jednog dana pozvao me u svoj ured nakon treninga da bi mi rekao kako me vidi kao igrača i što očekuje od mene. Rekao mi je da sam važan igrač za njega i da me vidi kao igrača koji jednog dana može osvojiti Zlatnu loptu. Kada netko kao Zidane, čovjek s takvom osobnošću i poviješću, kaže nešto tako, to podiže samopouzdanje. Obožavao sam ga i iznimno poštovao kao igrača, vidio je me kao nekoga nalik njemu, njegova očekivanja uvjetovala su da dajem više na terenu, rekao je Modrić.

 Zidane je najbolji francuski igrač svih vremena, vodio je francusku reprezentaciju do titule svjetskog i europskog prvenstva.

Jedan drugi Francuz ima drugačije mišljenje o Modriću:

- Bit će sramota ako Zlatnu loptu ne dobije jedan Francuz! Čini se da je Liga prvaka važnija od Svjetskog prvenstva, rekao je prije dodjele nagrade Antonio Griezmann.

Svjetski prvaci Griezmann i Mbappe na kraju su dobili manje glasova od pobjednika Lige prvaka Modrića i Ronalda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.