MINISTAR NE ODUSTAJE

Jovanović traži ostavke Markovića i Srebrića

Subota, 07. siječnja 2012. 13:12 Napisao/la  I. V.

Trebaju to učiniti zbog odgovornosti za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, tvrdi Jovanović

 

Željko Jovanović prihvatio je poziv na sastanak s čelnicima HNS-a, novi ministar objasnio je na facebooku što očekuje od sastanka:

- Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke. Trebaju to učiniti zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine što sramoti ogromnu većinu istinskih zaljubljenika u nogomet. Prvi korak u spašavanju nogometa je ostavka Srebrića i Markovića! – tvrdi Jovanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.