Izvršni odbor HNS-a nezadovoljan suđenjem u prvih sedam kola HNL-a

Ponedjeljak, 02. rujna 2019. 15:05 Napisao/la  SC
Izvršni odbor HNS-a nezadovoljan suđenjem u prvih sedam kola HNL-a

 

Na službenoj stranici HNS-a objavljena je sljedeće priopćenje:

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na danas održanoj sjednici u Zagrebu raspravljao o suđenju u HT Prvoj ligi.

Izvršni odbor je pored predviđenih točaka na dnevni red uvrstio točku o analizi suđenja u Hrvatski Telekom Prvoj ligi te je utvrđeno kako postoji opravdano nezadovoljstvo samog Izvršnog odbora, klubova, trenera, igrača i javnosti suđenjem u prvih sedam kola ovogodišnjeg prvenstva.

Izvršni odbor je, stoga, zatražio očitovanje Povjerenika za određivanje sudaca HT Prve lige, kao i Komisije nogometnih sudaca, u roku od 48 sati.

Nakon dostavljenih izvješća, bit će donesene odgovarajuće odluke o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena, stoji u priopćenju.

Naravno da pravi smisao ovakvog priopćenja nije zabrinutost zbog suđenja koje nije ni bolje, ni lošije nego što je bilo prošlih sezona.

Očito da je riječ u unutrašnjim borbama za (pre)vlast.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.