U-21 STOŽER IZOLIRAN

Igor Bišćan pozitivan na COVID-19

Subota, 29. kolovoza 2020. 19:11 Napisao/la  SC

Tomislav Rukavina privremeni izbornik

Igor Bišćan
Igor Bišćan Foto: Lario Tus

Dva člana stožera mlade reprezentacije, uključujući izbornika Igora Bišćana, pozitivna su na virus SARS-CoV-2 (bez simptoma), pa zbog toga aktualni izbornik neće voditi reprezentaciju tijekom predstojećeg rujanskog okupljanja.

Zbog bliskog kontakta sa zaraženima, u samoizolaciju od 14 dana moraju ići i drugi članovi Bišćanovog stožera, osim Renata Pilipovića, stoji u službenoj objavi HNS-a.

Rukovodstvo HNS-a donijelo je odluku da će za ovu priliku reprezentaciju preuzeti izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Zbog pozitivnog nalaza na SARS-CoV-2, okupljanje A reprezentacije propustit će glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, koji poput Bišćana nema simptoma Covida-19, ali idućih 14 dana mora provesti u samoizolaciji.

Hrvatska igra 3. rujna u kvalifikacijama protiv Grčke u Varaždinu, a četiri dana kasnije gostuje u Češkoj.

Hrvatska se nalazi na četvrtom mjestu u kvalifikacijskoj skupini s četiri odigrane utakmice i šest osvojenih bodova i, kako stvari stoje, morat će pobijediti sve do kraja ako misli otići na Euro.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.