Ivan Rakitić: Zlatko Dalić je pravi izbornik, ne postoji detalj koji prepušta slučajnosti

Četvrtak, 14. prosinca 2017. 13:57 Napisao/la  SC

Buffon i ja smo imali emotivan razgovor. Donio mi je dres, ispisao ga posebnim rečenicama namijenjenih meni i imat će lijepo mjesto u kući, rekao je hrvatski napadač

Ivan Rakitić sa igračima Dinama
Ivan Rakitić sa igračima Dinama

Ivan Rakitić je sa suprugom Raquel posjetio Zagreb. Hrvatski nogometaš imao je sponzorskih obveza, bio je na otvaranju nove trgovine u centru, a družio se i sa igračima Dinama - Ćorićem, Olmom, Antolićem, Lecjaksom i Rrahmanijem, navijačima, ali i novinarima.

- Ždrijeb je donio prelijepih utakmica. Znamo da će Chelsea imati svoje prilike i ići na pobjedu. Oni su među najboljima i s takvima se želimo mjeriti. Mi želimo doći do kraja," komentirao je Ivan Rakitić ždrijeb osmine finala Lige prvaka koji je Barceloni dodijelio Chelsea.

Drugi tjedan Barcelonu očekuje El Clasico.

- Datum nije baš dobar, nekome će blagdani biti tužni, ha-ha. Šalim se, još jedna velika utakmica, mi pamtimo i lijepe trenutke iz Madrida, sigurno ćemo i ovaj put igrati na pobjedu, bio bi to lijepi kraj godine, rekao je Rakitić, a onda otkrio i kako je završila njegova prekrasna priča s Buffonom. Talijan mu je nakon utakmice Lige prvaka između Juventusa i Barcelone obećao dres.

- Buffon i ja smo imali lijep i emotivan razgovor prije i poslije utakmice, na terenu i u svlačionici. Donio mi je dres, ispisao ga posebnim rečenicama namijenjenih meni i imat će lijepo mjesto u kući, dodao je Rakitić.

Što se Zlatka Dalića i Vatrenih tiče, Rakitić je zadovoljan.

- Prvo bih zahvalio bivšem izborniku, promjena s Dalićem došla je kasnije. Nije bilo jednostavno, praktički smo se upoznali na aerodromu prije puta za Kijev. Nije slučajno Dalić radio šest-sedam godina izvan Hrvatske i probio se tamo. Maksimalno je spreman, ne postoji detalj koji prepušta slučajnosti. Imamo pravog izbornika i stožer, poručio je napadač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.