Igor Štimac nastavlja voditi politiku HNS-a, izbornik u Mostaru najavio revijalnu utakmicu

Nedjelja, 02. prosinca 2012. 17:31 Napisao  I. V.

Štimčeva ideja o odigravanju međunarodne revijalne utakmice između selekcije HNL-a i selekcije igrača iz BiH lige, koja bi se sastavila po etničkom ključu, ponovo implicira jeftino politikantstvo

Igor Štimac posjetio je Mostar gdje se sastao s predstavnicima navijačke skupine Uvijek vjerni Mostar. Tijekom susreta izbornik hrvatske reprezentacije iznio je ideju o organizaciji revijalne utakmice između igrača iz HNL-a i igrača koji igraju u hrvatskim klubovima u BiH-u.

Zanimljivije od same ideje je da Štimac nastavlja voditi politiku HNS-a najavljujući međunarodne utakmice. Nakon nedavne Štimčeve ideje prema kojoj su hrvatski generali trebali izvesti početni udarac na utakmici protiv Srbije, ideja o odigravanju međunarodne revijalne utakmice između selekcije HNL-a i selekcije igrača iz BiH lige, koja bi se sastavila po etničkom ključu, ponovo implicira jeftino politikantstvo.

Poslije iznošenja ideje da generali izvedu početni udarac protiv Srbije, koja je izazvala žestoke međunarodne reakcije, predsjednik HNS-a Davor Šuker javno je upozorio Štimca da krši ugovor o radu koji je potpisao s HNS-om i da izbornik ne može voditi politiku saveza.

Nije prošlo puno vremena prije nego što je Štimac javno pokazao što misli o Šukerovim upozorenjima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.