IGOR ŠTIMAC TVRDI

Mamić nije uzrok svih problema u nogometu

Utorak, 02. prosinca 2014. 21:36 Napisao/la  SC

Šukerovo ponašanje je neodgovorno i bahato, kaže Štimac

Igor Štimac oglasio se nakon što se njegovo ime dovodilo u kontekst zadnjih događaja u HNS-u. Štimac je jasan kada treba locirati odgovornost za trenutačno stanje:

- Ne slažem da je Mamić uzrok svih problema. U skupštini HNS-a sjedi više od 50 članova i svi oni imaju odgovornost. Na njima je da se svi pogledaju u oči i rasprave o tome kojim će putem ići hrvatski nogomet. Neću ništa novo reći ako kažem da je ovakvo ponašanje Šukera neodgovorno i bahato. Bio je dužan biti ovdje i rješavati probleme, kaže Štimac koji naglaša da nema nikakve ambicije ponovo postati kandidat za predsjednika HNS-a

- O predsjedničkim ambicijama ne razmišljam jer u ovom trenutku ne ispunjavam niti jedan uvjet za takvo nešto. Trebao bih biti delegat jednog kluba, pa onda kandidat Županijskog saveza, pa onda izabran kao predsjednik. Ja sam pokrenuo jednu borbu za transparentniji i pošteniji HNS, ali nisam uspio. Ovo je samo nastavak onog što je započeto 2010. godine, rekao je Štimac za RTL.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.