Hrvatska U-19 pobjedom nad Ciprom u Crnoj Gori otvorila kvalifikacijski turnir za odlazak na EP

Srijeda, 09. studenog 2016. 17:43 Napisao/la  SC

Pogotke su za izabranike Ferde Milina postigli Davor Lovren (37), Vinko Soldo (52), Karlo Igor Majić (60) i Lovro Majer (61)

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina pobijedila je u Kotoru reprezentaciju Cipra 4:0 i prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za odlazak na Europsko prvenstvo.

Pogotke su za izabranike Ferde Milina postigli Davor Lovren (37), Vinko Soldo (52), Karlo Igor Majić (60) i Lovro Majer (61). U drugom susretu skupine Farski otoci su pobijedili domaćina Crnu Goru s 2:1.

Za dva dana Hrvatska će snage odmjeriti s Farskim Otocima, također u Kotoru, a u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira Hrvatska igra s Crnom Gorom u ponedjeljak, 14. studenog, u Budvi. Dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine odlaze u drugi krug natjecanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.