HNS zbog pogrešaka u prvom dijelu sezone suspendirao šest sudaca iz Prve i sedam iz Druge HNL!

Petak, 21. prosinca 2012. 15:57 Napisao/la  SC

Na popisu su Andrej Burilo, Alen Gerek, Dalibor Mlakar s A liste, te  Hrvoje Barišić, Dražen Pejić i Ivica Radošević s B liste Prve HNL

Hrvatski nogometni savez suspendirao je 13 sudaca Prve i Druge HNL zbog pogrešaka u prvom dijelu sezone! Naime, u petak je u Zagrebu održana zatvorena sjednica Hrvatskog nogometnog saveza, a komisije nogometnih sudaca imala je puno posla.

Na popisu su Andrej Burilo, Alen Gerek, Dalibor Mlakar s A liste, te  Hrvoje Barišić, Dražen Pejić i Ivica Radošević s B liste Prve HNL.

Kada je u pitanju Druga HNL suspendirani su Ninoslav Fratrić, Ante Elez, Hrvoje Knez, Igor Franolić i Ivan Sušac (A lista), te Davor Batinić i Dario Ratković (B lista).

Zaključak komisije bio je da se na travnjacima Prve i Druge lige puno griješilo uz nedosljednu primjenu pravila nogometne igre zbog čega su spomenuti suci suspendirani. Povratak se očekuje kada suci dostignu zadovoljavajuću formu u Primjeni pravila nogometne igre. Ujedno komisija je odbacila mogućnost da su pogreške individualne naravi  i da nema govora o namjernom oštećivanju.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.